Skip to content
Menu

 

Sagina Etnel

Sagina werkt al een aantal jaren als coach, trainer en begeleider en levert graag maatwerk. Met haar creativiteit, positiviteit en oplossingsgerichte denk en handelsvermogen weet zij met het kind de knelpunten en innerlijke krachten te vinden. Het contact maken en verbinden ziet zij als haar centrale kracht. Deze kracht zet zij in om een solide netwerk samen met het kind te bouwen, zodat het kind zich voldoende gedragen voelt, zich kan ontwikkelen en het maximale uit zichzelf kan halen.

Kinderen hebben altijd al een bestaand netwerk, met mensen die beschikken over bepaalde kwaliteiten. Bijvoorbeeld; een moeder die jou voor het slapen gaan een kusjes geeft, een vader die jou keurig op tijd op school brengt, een leerkracht die jou vraag beantwoord enz. Op het moment dat het netwerk van het kind solide is (kwaliteiten op elkaar zijn afgestemd) dan zijn wij optimaal aan het stimuleren en ondersteunen.

Ik gun het een ieder om gelukkig te zijn en dat wij elkaars krachten op een goede manier kunnen benutten en versterken. Laten wij ons focussen op het netwerk van het kind! The Sky is the Limit!