Skip to content
Menu

Ons Team

Het team bestaat grotendeels uit pedagogen en docenten. 

Begeleiders

Ons team bestaat uit 7 begeleiders. 3 begeleiders hebben een specialisatie in het omgaan met kinderen met gedragsproblemen. 2 begeleiders zijn werkzaam als docent. De begeleiders zijn hoog opgeleid, beschikken over een VOG en hebben allen binding met het stadsdeel Amsterdam Zuidoost. 2 begeleiders zijn werkzaam bij het OKT. Zij hebben nauwe banden met de Buurtteams en kennen de uitdagingen in Amsterdam Zuidoost.

Onze Kracht

De kracht zit in de diversiteit qua specialisme. Zij hebben allen een binding met Zuidoost of zijn woonachtig in Amsterdam Zuidoost. Ze kennen de sociale kaart goed, kennen de problematiek in Zuidoost en hebben korte lijnen met instanties zoals het OKT en de Buurt Teams. 

Over ons

Siomara de Getrouwe- Spalburg

Siomara haar passie komt voort uit haar persoonlijke ervaring. Als zelfstandig ondernemer, moeder van 2 kinderen en bewoner van Amsterdam Zuidoost, komt zij dagelijks in contact met het talent dat hier in Zuidoost rondloopt. Er is zoveel potentie bij onze kinderen. Met de juiste ondersteuning en begeleiding wordt hun potentie realiteit. Ik geloof dat  The Sky the Limit is, voor onze kinderen. Siomara schreef het plan The Sky Is The Limit met inachtneming van haar kernwaarden: betrokken, empathie, zelfredzaam, ontwikkeling en respect.

“Ik geloof dat een ieder van ons zijn eigen unieke talenten heeft. Al dan niet met de hulp van een ander dienen wij onze talenten in te zetten om het beste uit onszelf en elkaar te halen. Laten wij de rolmodellen voor onze kinderen zijn, die wij destijds zelf nodig hadden. Dit is de manier om verandering teweeg te brengen en onze economische positie te verbeteren.”

Over ons

Euredice Vyent

Een veelvoorkomend cliché is de gezegde ‘It takes a village to raise a child’ maar hier sta ik vierkant achter. Als dertig jarige vrouw met veel werkervaring in de kinderopvang en jeugdhulp zie ik hoe het voor kinderen veel uitmaakt als zij extra worden uitgedaagd door sleutelfiguren uit hun omgeving. Het bijbrengen van de juiste studievaardigheden en het bieden van ondersteuning bij het oefenen van de leerstof, doe ik van harte en met plezier. Ik ben Euredice Spalburg en ik hoop graag uw kind te mogen begeleiden naar een succesvolle schoolcarrière.

Over ons

Sagina Etnel

Sagina werkt al een aantal jaren als coach, trainer en begeleider en levert graag maatwerk. Met haar creativiteit, positiviteit en oplossingsgerichte denk en handelsvermogen weet zij met het kind de knelpunten en innerlijke krachten te vinden. Het contact maken en verbinden ziet zij als haar centrale kracht. Deze kracht zet zij in om een solide netwerk samen met het kind te bouwen, zodat het kind zich voldoende gedragen voelt, zich kan ontwikkelen en het maximale uit zichzelf kan halen.

Kinderen hebben altijd al een bestaand netwerk, met mensen die beschikken over bepaalde kwaliteiten. Bijvoorbeeld; een moeder die jou voor het slapen gaan een kusjes geeft, een vader die jou keurig op tijd op school brengt, een leerkracht die jou vraag beantwoord enz. Op het moment dat het netwerk van het kind solide is (kwaliteiten op elkaar zijn afgestemd) dan zijn wij optimaal aan het stimuleren en ondersteunen.

“Ik gun het een ieder om gelukkig te zijn en dat wij elkaars krachten op een goede manier kunnen benutten en versterken. Laten wij ons focussen op het netwerk van het kind! The Sky is the Limit!“

Over ons

Chanish van Els

Een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen is waar ik naar streef. Niet alleen op cognitief gebied maar ook sociaal-emotioneel. Dit is in mijn ogen het belangrijkste wat je moet hebben voordat je iets wil of kan bereiken met kinderen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit via The Sky kan waarmaken. Als kind kreeg ik zelf ook begeleiding en ondersteuning toen ik op school zat en het heeft mij enorm geholpen. Tot vandaag de dag heb ik er baat bij. 

Mijn kennis en ervaring kan ik meegeven aan deze kinderen en daar ben ik trotst op. Het is geweldig om te zien wat het met hen doet en hoe ze erdoor groeien. Ook de samenwerking binnen het team stimuleert de ontwikkeling van de kinderen. Als team denken we samen en zorgen ervoor dat de kinderen zich in een veilige omgeving zich kunnen ontplooien. De kinderen worden gezien en gehoord. Naast de lessen doen we ook activiteiten en staat empowerment en talentontwikkeling centraal.
Ik zou zeggen schroom niet en meld je kind(eren) snel aan bij The Sky Is The Limit

Over ons

Naomi Lensa-Bergen

Ik ben Naomi. Docent Rekenen op het Roc van Amsterdam. Het mooie van docent zijn en kinderen begeleiden is dat je mensen leert kennen die volop in ontwikkeling zijn. En als docent en begeleider draag je bij aan een klein deel van die ontwikkeling. Bij The Sky is the Limit draag ik bij aan de ontwikkeling van groep 7 en 8. De relatie die ik gedurende het schooljaar met deze groep opbouw vind ik heel veel waard.

Over ons

Odia Peneux-Mettendaf

Ik vind dat ieder kind een kans verdient om zich optimaal te ontplooien in goed onderwijs. Dat is wat wij doen bij The Sky is the Limit. Wij geven de kinderen persoonlijke aandacht. Als moeder weet ik hoe belangrijk dit is. Daarnaast bieden wij ze een veilige omgeving en meer zelfvertrouwen. De kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te zijn. Door in kleine groepen bijvoorbeeld de tafelexamens af te nemen, geef je een kind een gevoel succes en dit belonen we ook nog met een hele leuke tafeldiploma. Dit is ook iets dat de kinderen extra motiveert. Hier excelleren wij in als The Sky is the Limit, persoonlijk, betrokken en professioneel.