Siomara de Getrouwe- Spalburg

Siomara haar passie komt voort uit haar persoonlijke ervaring. Als zelfstandig ondernemer, moeder van 2 kinderen en bewoner van Amsterdam Zuidoost, komt zij dagelijks in contact met het talent dat hier in Zuidoost rondloopt. Er is zoveel potentie bij onze kinderen. Met de juiste ondersteuning en begeleiding wordt hun potentie realiteit. Ik geloof dat  The Sky the Limit is, voor onze kinderen. Siomara schreef het plan The Sky Is The Limit met inachtneming van haar kernwaarden: betrokken, empathie, zelfredzaam, ontwikkeling en respect.

“Ik geloof dat een ieder van ons zijn eigen unieke talenten heeft. Al dan niet met de hulp van een ander dienen wij onze talenten in te zetten om het beste uit onszelf en elkaar te halen. Laten wij de rolmodellen voor onze kinderen zijn, die wij destijds zelf nodig hadden. Dit is de manier om verandering teweeg te brengen en onze economische positie te verbeteren.”

Euredice Spalburg

Een veelvoorkomend cliché is de gezegde ‘It takes a village to raise a child’ maar hier sta ik vierkant achter. Als dertig jarige vrouw met veel werkervaring in de kinderopvang en jeugdhulp zie ik hoe het voor kinderen veel uitmaakt als zij extra worden uitgedaagd door sleutelfiguren uit hun omgeving. Het bijbrengen van de juiste studievaardigheden en het bieden van ondersteuning bij het oefenen van de leerstof, doe ik van harte en met plezier. Ik ben Euredice Spalburg en ik hoop graag uw kind te mogen begeleiden naar een succesvolle schoolcarrière.

 

Sagina Etnel

Sagina werkt al een aantal jaren als coach, trainer en begeleider en levert graag maatwerk. Met haar creativiteit, positiviteit en oplossingsgerichte denk en handelsvermogen weet zij met het kind de knelpunten en innerlijke krachten te vinden. Het contact maken en verbinden ziet zij als haar centrale kracht. Deze kracht zet zij in om een solide netwerk samen met het kind te bouwen, zodat het kind zich voldoende gedragen voelt, zich kan ontwikkelen en het maximale uit zichzelf kan halen.

Kinderen hebben altijd al een bestaand netwerk, met mensen die beschikken over bepaalde kwaliteiten. Bijvoorbeeld; een moeder die jou voor het slapen gaan een kusjes geeft, een vader die jou keurig op tijd op school brengt, een leerkracht die jou vraag beantwoord enz. Op het moment dat het netwerk van het kind solide is (kwaliteiten op elkaar zijn afgestemd) dan zijn wij optimaal aan het stimuleren en ondersteunen.

“Ik gun het een ieder om gelukkig te zijn en dat wij elkaars krachten op een goede manier kunnen benutten en versterken. Laten wij ons focussen op het netwerk van het kind! The Sky is the Limit!“